Nausicaá lanceert “Grand Large”, de meest unieke augmented reality-ervaring ter wereld!

"Grand Large": een naam vol mysterie en beloftes. Er is geen betere naam voor deze unieke immersieve ervaring ter wereld die je vanaf 4 juni kan ontdekken in Nausicaá!

Duik in de oceaan, een van de laatste onbekende terreinen ter wereld. Deze adembenemende ervaring, die je beleeft voor de Grote Baai van 100m² van Nausicaá, biedt een ongeziene ontmoeting met de reuzen van de volle zee: majestueuze, kwetsbare en ontoegankelijke dieren.

cms ©

“Een onbekende wereld!”

Onder leiding van de lederschildpad ontdek je een wereld bewoond door honderdduizenden onbekende soorten, gedirigeerd door enorm sterke stromingen. Je vindt er overspoelde bergen, kilometersdiepe kloven, ondergedompelde vulkanen en rotsschoorstenen die water met een temperatuur van 400° uitbraken. Die wereld is de oceaan! De oceaan die bijna 60% van het aardoppervlak bedekt en waarover minder bekend is dan over het maanoppervlak! Het is nochtans essentieel voor de menselijke maatschappijen.

cms ©

Een wereld die je ontdekt met een high-tech bril!

Op de tribune tegenover de Grote Baai vertrekken bezoekers 10 minuten op ontdekking in de grote wereld van de oceaan. Met de augmented reality-bril Hololens 2 hebben ze de mogelijkheid om te interageren met buitengewone en fragiele soorten. Elke ontmoeting met een walvis, haai of school vissen onderstreept de rijkdom van het ecosysteem van de oceaan, de gevolgen van de menselijke activiteiten op de biodiversiteit en de noodzaak om deze natuurlijke omgeving, die zo’n essentiële rol heeft voor de planeet, te beschermen.

cms ©

Deze wereld beschermen!

Christophe Sirugue, algemeen directeur van Nausicaá, vertelt ons meer over deze ervaring: “Meer dan ooit is 2022 een belangrijk jaar voor de bescherming van de oceaan, die slachtoffer is van de menselijke activiteit. Met “Grand Large” biedt Nausicaá een immersieve ervaring die de beste aspecten van het virtuele en de werkelijkheid met elkaar combineert om zo inzicht te bieden in de even indrukwekkende als onbekende biodiversiteit, waarvan het belangrijk is dat we die vandaag beter leren kennen… om het morgen beter te kunnen beschermen.”

Meer weten

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆