Ontdek De Haan, de meest pittoreske kustgemeente van België!

Julie Docsterd,
03-10-2022
Kies voor een overnachting bij ibis De Haan.

De meest herkenbare en pittoreske kustgemeente van België is ongetwijfeld De Haan. Met haar belle epoque stijl, laagbouw en herkenbare witte huisjes is de gemeente een unicum aan de Belgische Kust.

Naast de uitzonderlijke architectuur zijn er nog heel wat redenen waarom De Haan zeker een bezoekje waard is. Zo zijn er de Duinbossen, waar je in het groen kan genieten van een herfstwandeling. Ook voor een rustige wandeling op het strand ben je er aan het juiste adres, want De Haan heeft het langste strand van de Belgische Kust. Daarnaast zijn hondjes er vanaf september terug toegelaten, ideaal om hun energie kwijt te spelen!

Gezellig nagenieten van een drukke dag vol plezier? Kies dan voor een overnachting bij ibis De Haan, een hondvriendelijk 3-sterrenhotel op slechts 700 meter van het strand en vlak naast de Duinbossen. Overnacht er in een van de moderne kamers, uitgerust met badkamer en airco en geniet van een heerlijk hapje en drankje in de bar. Na een goede nachtrust staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op je te wachten! Perfect om jouw uitje af te sluiten!

Ben je ook benieuwd geworden naar De Haan?

Boek dan nu snel je verblijf bij ibis De Haan!