Zomervakantie bij SPARKOH: 1,2,3 daar gaan we! Amuseer je te pletter met wetenschap!

Julie Docsterd,
20-07-2023
Je te pletter amuseren met het hele gezin en tegelijkertijd wetenschappen ontdekken: dat is jouw uitdaging voor deze zomer! Op naar ‘SPARKOH!’ om een onvergetelijke dag te beleven met je kinderen. Open van 8 juli tot 27 augustus van 10 tot 18 uur.
Fabrice Hauwel

Dit ‘science center’ in de provincie Henegouwen maakt van wetenschap kinderspel! Ontdek het via meeslepende en interactieve tentoonstellingen, 2 animatiefilms in 4D, een acrobatisch indoorparcours, spannende activiteiten, plezier in open lucht en een grote buitenspeeltuin.

Hyacinthe Arthurs

Dit is nieuw:

1,2,3, On y va !’ : EEN NIEUWE EXPO VOOR 3 TOT 6-JARIGEN

Bij deze nieuwe expo komen verhalen en rekensommen samen.
Verken met je kids 3 poëtische mini-universums om in te rekenen, zonder dat het op leren lijkt, en speel met allerlei dieren!

Sparkoh!

4D Cinema 

Trek op reis naar het centrum van de intelligentie van dieren met ‘Pas Bêtes’ of een ruimtereis in ‘Polaris le sous-marin spatial et le mystère de la nuit polaire‘. Waterstralen, trillingen, rook… 2 animatiefilms die je in 4D beleeft.

Sparkoh!

Begeleide activiteiten

Ga op natuurspeurtocht, verken de biodiversiteit of maak een puzzel met een lasersnijder en probeer hem daarna op te lossen.

Sparkoh!

SPARKOH!, wetenschappelijk bewezen emoties!

Meer info