3 gezellige gîtes voor uw herfstvakantie in België

Alicia Kempeneers,
11-10-2022
De herfst is een seizoen dat door velen wordt gewaardeerd omwille zijn kleuren en warme sfeer, maar ook als eens voor de regenachtige dagen. Er gaat niets boven een uitstapje in een landelijk huisje om optimaal van deze periode te genieten! Dit is onze selectie van comfortabele en gezellige gîtes voor de vakantie!

1. Gîte op de boerderij – Onhaye

Een ideale plek voor uw vakantie met familie of vrienden: ontdek de gîte op de boerderij. Nabij Maredsous kunt u genieten van de idyllische omgeving van de vallei van de Maas. De regio is vol met activiteiten, zoals mooie wandelingen, een afdaling op de Lesse per kajak, en kastelen bezoeken. De eigenaars zullen blij zijn om u hun beroep en passie voor het boerenleven te laten ontdekken. 

Meer weten

2. Het hof van Clermont – Remersdaal 

Dit huisje is een echt architecturaal pareltje. Dit geheel van fraai gedecoreerde gebouwen met 10 slaapkamers en 5 badkamers biedt alles waar u van kunt dromen voor een gîte. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje in de ontspanningsruimte inclusief sauna en jacuzzi! Als u droomt van een heerlijk verblijf op het platteland zonder het comfort van de stad te ontberen, bent u hier aan het juiste adres!

Meer weten

3. Grote gezinswoning – Durbuy

Niet ver van Durbuy is deze charmante en traditionele gîte ontvankelijk en midden op het platteland gelegen. Dit grote stenen landhuis bevat alles wat je nodig hebt om te ontspannen, weg van de stress van de stad. Profiteer van dit najaar om jezelf onder te dompelen midden in de natuur en te genieten van lange avonden naast de open haard. Tussen twee wandelingen langs de Ourthe en de Aisne, hebben de meest avontuurlijken onder u zelfs de mogelijkheid om een duik te nemen in het grote zwembad van dit verblijf!

Meer weten