De Koninklijke serres in Laken openen hun deuren opnieuw voor het publiek!

De Koninklijke serres in Laken openen hun deuren voor het publiek van 15 april tot 8 mei. Ook de nocturnes staan terug op het programma, en dat op vrijdag, zaterdag en zondagavond, en op 18 april voor Paasmaandag.

visit.brussels

De routes van deze nieuwe editie doorkruisen kriskras de binnen- en buitenkant van de serres.

Er is een lange wandeling (ongeveer 2,5 uur) en een korte wandeling (1,5 uur). Onderweg kan je de tuinen van het Koninklijk domein bewonderen, oude ruïnes aan de oevers van een vijver en een gewelfde rozentuin. Binnen ontdekken de bezoekers het palmenplateau, de grote serres, de koepel van de wintertuin en de Oranjerie. Tijdens de nocturnes zal alleen de korte route toegankelijk zijn.

Toegangskaarten moeten op de website http://www.koninklijke-serres-royales.be gereserveerd worden, ook voor kinderen onder de 12 jaar voor wie het bezoek gratis is. Het zal niet mogelijk zijn ter plaatse tickets te kopen. De prijs van de bezoeken bedraagt 4 euro per persoon.

PBM

Er is een speciale begeleiding en een rondleiding van 2 uur voor personen met beperkte mobiliteit (PBM) op donderdag 28 april.

 

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆