Beleef de magie van de feestdagen aan zee!

Julie Docsterd,
12-12-2022
Kies voor een eindejaarsverblijf bij ibis Styles Nieuwpoort.
Antoine Deckers

De dagen worden korter en de fonkelende lichtjes beginnen te branden. Tijd voor lekker eten, cadeautjes … maar vooral tijd voor elkaar! Blik nog even terug op het jaar tijdens een lange strandwandeling en geniet van een gezellige vakantie bij ibis Styles Nieuwpoort!

Breng er tijdens jouw uitstapje een bezoek aan het Westfront Bezoekersmuseum, neem een selfie aan het Iron Memorial of de vuurtoren en leer alles over de geschiedenis van de stad. Wist je trouwens dat de jachthaven van Nieuwpoort de grootste van Europa is?

Om af te sluiten kan je genieten van een magische wandeling door het gezellige winterdorp met rolschaatspad. Smul er lekkere winterse snacks en drankjes of ga naar een van de optredens op het Winter Ambiance Podium! Ongetwijfeld een aanrader!

Rozalia Monkiewicz

Na een leuk dagje, is het tijd om het hotel te gaan ontdekken. Eenmaal geïnstalleerd in de kamer, is een bezoekje aan de wellness aan de beurt. Ontspan in de sauna of hammam en neem nadien een duik in het verwarmd binnenzwembad. Pure ontspanning tijdens deze koude dagen!

Rozalia Monkiewicz

‘S morgens kan je genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Op het buffet vind je allerlei lekkers zoals koffiekoeken, pannenkoeken, fruit, yoghurt en nog veel meer. Voor elk wat wils dus!

Lijkt een ontspannend eindejaarsverblijf bij ibis Styles Nieuwpoort jou wel wat?

Boek nu je verblijf en kom helemaal tot rust!