De Oise: dit zijn onze beste adresjes voor een explosie aan smaak!

Florence Brigode,
11-03-2023
De Oise staat voor smaakgenot en liefde voor lekker eten. Er bestaat geen twijfel dat fijnproevers en bourgondiërs aan hun trekken zullen komen in dit departement.
Auberge à la Bonne idée Anne-Sophie FLAMENT

Reserveer hier een gastronomisch weekend in de Oise

Verbois is een oud jachthuis gelegen in de bossen en omgetoverd tot een elegante plek. Hier wordt je een verfijnde keuken die je zal doen reizen beloofd. De gewaagde creaties van de chef zijn een Michelinster waard. Kaviaar Kristal, Sint-jacobsvruchten en Bressekip met truffel… En in de kelder niet minder dan 750 wijnen.

Auberge à la Bonne Idée is nog zo’n gastronomische tafel die de moeite waard is en die eveneens een ster in de Michelingids heeft. Tijdens de maaltijd, die genuttigd wordt in een charmant decor in de nabijheid van een schouw, staan groenten en vis in de spotlight. De mediterraanse smaken worden oneindig gecombineerd. Sint-jacobsvruchten, intense wijn van des Bardes, foie gras en aal uit de Haute Somme…

Vertugadin is een neo-herberg met een adellijke en deugdzame keuken. Een eigenzinnig geest, een verleidelijke keuken en een verrassende plek. Zaal des Festins, zaal Cave aux Merveilles, zaal Grande Cheminée… Ze staan allemaal op het programma. Restaurant Ferlempins biedt een authentieke en verfijnde keuken. De gerechten, die 100% zelf gemaakt zijn, bestaan enkel uit verse, lokale producten. Een adres dat nooit teleurstelt! En omdat kiezen verliezen is, kies je beter niet en voorzie je beter een retour naar de Oise om verder te genieten van al dat lekkers!

Reserveer hier een gastronomisch weekend in de Oise