Een buitengewone ervaring: glamping op een uitzonderlijke natuurlijke site!

Julie Docsterd,
03-06-2023
Slaap in een tent in de bomen van het grootste dierenpark van België of in een tent in een gezellig bed langs de rivier La Lesse... Een exclusief avontuur in het hart van de prachtige natuur van het Domein van de Grotten van Han!

Tree Tents, leven tussen dieren

Overnacht in een tent in een boom met uitzicht op de dieren op de vlakte van het grootste dierenpark van België… Je ziet hier vanop de eerste rij herten, kuddes herten, Przewalski-paarden, oeros… bij zonsondergang en bij het eerste licht van een nieuwe dag. Bezoek het domein en geniet van een lokaal ontbijt en barbecue in het bos, want ook dat maakt deel uit van de privileges van deze magische ervaring!

meer info

Domaine des Grottes de Han

Cocoon Village, een gezellig en leuk verblijf

Strijk neer in uw tent aan de rand van Lesse en geniet van de geneugten van kamperen met extra comfort! Cocoon Village ligt in het hart van het dorp Han-sur-Lesse, nabij het domein. Lokaal ontbijt, onbeperkte toegang tot het domein zijn onder andere inbegrepen in het verblijf. Tijd voor ontspanning, plezier en ontdekking om prachtige herinneringen te creëren met familie of vrienden!

meer info

Domaine des Grottes de Han