Een pas om Europa te ontdekken: dit moet je weten!

Dit is een initiatief om toe te juichen! Het zorgt ervoor dat 35.000 jongeren Europa kunnen ontdekken, met zijn verschillende culturen, tradities, talen en folklore… Wil je er deel van uitmaken? We vertellen je er alles over!

Toa Heftiba

35.000 nieuwe reispassen om Europa te ontdekken worden in oktober weggegeven onder het label “DiscoverEU”, een initiatief van Erasmus+. Van 11 oktober ‘s middags tot 25 oktober kunnen alle jonge Europeanen die in 2004 geboren zijn, proberen één van deze reispassen te winnen, waarmee ze per trein doorheen het continent kunnen reizen.

De jaarlijkse wedstrijd, die in 2018 van start ging, zorgt ervoor dat jongeren gedurende een vooraf bepaalde tijd, tot een maand lang, op reis kunnen gaan. Jonge reizigers worden aangemoedigd deel te nemen aan ontmoetingen met anderen en hun reiservaringen te delen via sociale media.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆