Exclusief aanbod: geniet van een comfortabel verblijf tegen een onklopbare prijs aan de Meren van de Eau d’Heure.

Julie Docsterd,
21-09-2022
Een nieuw hotel & spa is geboren tussen de meren van de Eau d'Heure : het Golden Lakes Hotel. Een 4-sterrenetablissement dat een echte haven van rust is voor een ontspannen weekend of midweek.
Alex Bux

In een uniek natuurlijk kader op de oevers van het meer van La Plate Taille aan de Eau d’Heure ligt het Golden Lakes Hotel, een etablissement met 4 sterren en met een Best Western Plus-certificaat. Het hotel bestaat uit 79 kamers, studio’s en appartementen van hoge kwaliteit die genieten van een uitzonderlijk uitzicht op het meer en de pracht van de site.

Een wellnessruimte met sauna, hamam, zwembad en jacuzzi vervolledigt het aanbod en maakt van Golden Lakes een echt viersterrenhotel. Het Golden Lakes Hotel wil een plek zijn waar welzijn prioriteit is en waarbij natuur, groene ruimtes en watervlaktes op de voorgrond treden. De ideale plek om tijdens het weekend te voet of op de fiets te herbronnen.

cms ©

De prijs

49,5 euro per persoon per nacht

Uw voordeel

99 euro voor 2 personen per nacht, in plaats van 125 euro, of een nettovoordeel van 26 euro. (Supplement van 20 euro tijdens het weekend)

Inbegrepen in het aanbod

  • 1 nacht voor 2 personen in een tweepersoonskamer met een prachtig uitzicht op het meer
  • Een continentaal ontbijtbuffet

Aanbod geldig naargelang de beschikbaarheid van 1 oktober 2022 tot 31 maart 2023, uitgezonderd bijzondere weekends, feestdagen en schoolvakanties.

Ik koop mijn voucher