Exclusief aanbod: geniet van een ontspannend gastronomisch verblijf in het hart van de Oostkantons, in het Pip-Margraff Hotel

Julie Docsterd,
22-03-2023
En als je nu eens voor 4 dagen zou ontsnappen naar het hart van de Oostkantons, met Sankt Vith als uitvalsbasis, om deze nog te weinig gekende regio te ontdekken. We heten je welkom in een viersterrenzaak die al 145 jaar lang inzet op gastvrijheid, traditie en gastronomie.

Het Pip-Margraff Hotel wordt al vijf generaties lang door dezelfde familie uitgebaat en ligt in de groene valleien van Sankt Vith, aan de rand van het natuurpark van de Hoge Venen/Eifel/Ardennen, tegen de Duits-Luxemburgse grens. 4 dagen lang geniet je hier van de moderne en warme sfeer van het hotel, de uitstekende gastronomie met verse seizoensproducten en een ruime keuze aan uitstekende wijnen. Een gastronomisch zevengangendiner en twee viergangendiners van de chef zijn bij dit kennismakingsaanbod inbegrepen.

Het hotel heeft een volledig gerenoveerde wellnessruimte met zwembad, biologische en Finse sauna, stoombad, jacuzzi, infraroodcabine en ligzetels, maar ook een grote ontspanningsruimte waar je gedurende je hele verblijf gebruik van kan maken. En dat zal je ongetwijfeld kunnen waarderen na je lange fietstochten of wandelingen.

Prix

280 euros par personne pour 3 nuitées

Votre avantage

Payez 560 euros pour 2 personnes au lieu de 640 euros, soit un avantage net de 80 euros.

Ce pack comprend

• 3 nuitées en chambre double confort
Petit déjeuner buffet
• Un menu délicieux 4-services (durant 2 jours)
• Un menu gastronomique 7-services (1 jour)
• Un pique-nique et carte de randonnée
• Libre accès à l’espace bien-être
• Le panier de Wellness avec serviettes et peignoir