Het ‘Salon des Bières Namuroises’: 1ste editie op 25 en 26 november op de Citadel van Namen

Dit nieuwe Salon, georganiseerd door het ‘Comité Animation Citadelle’ (CAC), vind plaats in de ‘Hangar aux affûts’. Deze schitterende plek, de onlangs gerestaureerde artillerieopslagplaats, is het decor voor salons en andere expo’s. Ontdek er 100% Naamse bieren!

Beer fair
JM Schneider

Het eerste ‘Salon des Bières Namuroises’ brengt vakmensen samen die bieren brouwen in de provincie Namen of bieren waarvan het recept uit de regio komt.

De perfecte gelegenheid om originele en kwalitatief hoogstaande geschenken te kopen voor de feestdagen!

Vincent Ferooz

Michaël Vermeren, professor bij het CEFOR, geeft op beide dagen een inleiding in de cytologie, telkens van 15.00 tot 16.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur.

Of je nu alleen gaat, met vrienden of familie, dit is een geweldige manier om leuke momenten te beleven op de Citadel van Namen, een plek vol geschiedenis en in een warme, gezellige en gemoedelijke sfeer!

Gratis parkeren op het domein van Terra Nova.

Beer fair

Citadelle de Namur

 

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆