Provinciaal domein van Chevetogne: een onvergetelijke ervaring

Wanneer we het hebben over natuurparken in België, is het provinciaal domein van Chevetogne ongetwijfeld een van de belangrijkste. Het park, gelegen in de regio Namen, biedt een ongelooflijke variatie aan landschappen en wandelpaden. Het is een magische plek waar je in verbinding treedt met de natuur en de tijd neemt om te genieten van de wonderen die ze te bieden heeft.

WBT - Denis Erroyaux

Overvloedige en diverse natuur

Naast de rijke biodiversiteit, waardoor het de ideale plaats is voor natuurliefhebbers, heeft het provinciaal domein van Chevetogne heel wat activiteiten in petto voor haar bezoekers. Kriebelen je benen, dan kan je gaan wandelen, fietsen, kanoën, paardrijden of golfen. Voor kinderen is het een waar paradijs, met maar liefst 14 prachtige speelpleinen, een treintje en zelfs een Hobbithuisje! Voor de grotere bezoekers zijn er thematische tuinen, bootjes voor wat romantisch geploeter en heel wat wandelingen.

WBT - Denis Erroyaux

Een hongertje?

Heb je honger gekregen van al die activiteiten? Maak je keuze afhankelijk van het weer: het domein telt 5 horecazaken en zelfs een barbecuezone! Je vindt er eveneens verblijfplaatsen voor gezinnen en groepen voor een langer verblijf, wat hier een heel goed idee is!

Het domein van Chevetogne ontdekken

Plaine de jeux des cabanes perchées – Photo Jean-Pierre Gabriel (jp@jpgl.be) Jean-Pierre Gabriel

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆