Malaga

Terug

Reis op volle stoom door de herfst!

Geniet van de laatste ritten van het seizoen van de stoomtrein van de Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées. De treinen rijden tot en met 8/11 volgens de ‘winteruurregeling’. De sites in Mariembourg en Treignes zijn getooid in herfst- en Halloweendecoratie: spoken en skeletten tekenen present!

© CFV3V

Ontdek met de hele familie fantastische locomotieven die jongeren doen dromen en herinneringen oproepen bij zij die het grote stoomtijdperk beleefd hebben.

 

Een uitzonderlijke reis aan boord van een authentieke stoomtrein! Ontdek één van de mooist museumspoornetwerken van Europa. Ga terug in de tijd aan boord van onze stoomtreinen en reis door het drie valleien-gebied met zijn ongelooflijke landschappen.

© CFV3V

 

Combineer je reis met een bezoek aan het Spoormuseum in Treignes. Ons museum kreeg een plaats in het oude internationale station. Thematentoonstellingen in de vitrines, kepies van verschillende landen en accessoires van spoorwegarbeiders. 

Tentoonstelling van spoorwegmaterieel, dieseltreinen en elektrische en stoomlocomotieven gebouwd in België en Europa. De oudste locomotief dateert van 1894.

© CFV3V

 

Contacteer ons voor meer informatie:

Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées
49, Chaussée de Givet 5660 Mariembourg
Tel : 060/312440
E-mail : secretariat@cfv3v.eu
www.cfv3v.eu

Reservatie via onze website is verplicht

"