Samen genieten van een herfstvakantie in Blankenberge!

Julie Docsterd,
14-10-2022
Kies voor een overnachting bij Mercure Blankenberge.
ROZALIA MONKIEWICZ

De herfstvakantie is alweer in zicht! Je hebt er zelf misschien nog niet aan gedacht, maar de kids gegarandeerd wel. De geur van het herfstbos, een deugddoende wandeling op het strand en genieten van een heerlijke pannenkoek op de dijk. Er gaat niets boven een verkwikkend uitstapje naar zee. Heb jij ook nood om de batterijen op te laden? Dan zit je helemaal goed bij Mercure Blankenberge!

Het 4-sterrenhotel in het hartje van Blankenberge kan iedereen bekoren die wil genieten van luxe, zee én stad! Het bevindt zich op een boogscheut van het strand en ligt pal in het centrum van Blankenberge dat bruist van de gezellige adresjes. Of je nu wil shoppen, bijpraten tijdens een gezellig etentje of cultuur wil opsnuiven, in Blankenberge is er keuze zat!

Na en druk dagje vol plezier, kun je jezelf verwennen in het luxe hotel. Ontspan er in een stijlvolle kamer (van superior tot familiekamers) met comfortabele bedden en geniet van een drankje in de gezellige bar. Eens je genoten hebt van een zalige nachtrust kan je de dag goed starten met een heerlijk ontbijtbuffet met spek, roereitjes, donuts, een zelfgemaakte pannenkoek en zoveel meer! Perfect om jouw herfstuitstapje af te sluiten!

Wil jij ook genieten van een deugdoende herfstuitstap in Blankenberge?

Boek snel jouw verblijf en… laat het aftellen beginnen!

Vakantieverhuur - studio in Blankenberge

Blankenberge

Appartement

Kamers

4 Personen

0.00 m2

€350 / week

min nachten

Luxe monumentaal herenhuis in Blankenberge 100 m van zee

Blankenberge

Huis/Villa

Kamers

8 Personen

220.00 m2

€ / week

3 min nachten