TOP 18 van logies met wellness aan de Belgische kust

Wilt u uw batterijen opladen in een oase van welzijn? Zoek niet verder: de Belgische kust ligt bezaaid met hotels en B&B's met een prachtige wellnessruimte. Ideaal voor een betoverd moment...

1. Hotel Donny in De Panne

Hotel Donny ligt in een woonwijk dicht bij het strand van De Panne en is eigenlijk een luxueuze cocon, ideaal voor een ontspannen uitje. Gasten genieten niet alleen van het zwembad, de sauna, het stoombad en de fitness tijdens hun verblijf, ze kunnen zich ook laten verwennen in de spa dankzij de massages, de schoonheidsbehandelingen en andere à-la-carte diensten.

2. Hotel Andromeda in Oostende

De reis in comfortklasse start in Hotel Andromeda, dankzij de grote luxe kamers. Dit 4-sterrenhotel, ideaal gelegen aan de Oostendse dijk, maakt het “ontspanningsmoment” compleet dankzij de Pyramidpool. Deze wellnessruimte, waar gasten hun batterijen zonder extra kosten kunnen opladen, omvat een chloorvrij zwembad en jacuzzi, een hamam en twee soorten sauna (de traditionele “Finse” evenals een biosauna die op een lagere temperatuur en met een hogere luchtvochtigheid werkt) of een fitness voor de meer sportieve gasten. Uiteraard kunnen zij de ervaring ook uitbreiden met extra schoonheidsbehandelingen en massages op afspraak.

3. Het Zilte Zand in Westende

Verkiest u de intieme sfeer van een B&B om uw batterijen op te laden? Het Zilte Zand is dan ideaal voor u! Deze weelderige villa uit de jaren 20 heeft 5 grote kamers met specifieke diensten: de Franse kamer (met massagedouche), de Romantische kamer (met inloopdouche); de Strandkamer (met zijn “regendouche”), de Zonnekamer (met infraroodcabine) of de Suite (met een grote luxe badkamer en een zithoek). De slogan van het huis spreekt voor zich: “Een romantisch verblijf aan zee”!

Ontdek hier de andere 15 heerlijke logies aan de kust

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆