Top 3 van de mooiste gîtes in de provincie Namen!

Alicia Kempeneers,
17-02-2023
De provincie Namen wordt algemeen geroemd om zijn charme en landelijke karakter. Het is dus geen verrassing dat heel wat Belgen er naartoe trekken voor een weekend of enkele dagen ‘in het groen’. En niets beter dan een comfortabele gîte om te genieten van deze prachtige provincie!

Kroket Farm – Yvoir

Ontdek Ferme Croquette, de ideale bestemming voor een gezinsvakantie in de prachtige regio Condroz namurois, aan de poorten van de Ardennen. Deze prachtige gite brengt u in de pittoreske sfeer van de regio. Met een warme en gastvrije omgeving biedt Kroket Farm u de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een aangenaam verblijf in elk seizoen!

Meer weten

La Casa Luz Divina – Floriffoux

Zin in een weekend in het groen, ver weg van de stress van de stad en midden in de natuur? Dan is deze gîte echt iets voor jou! Je kan er genieten van een sauna, een tot 33°C verwarmd zwembad, en ook van de mogelijkheid om massages te boeken!

Meer weten

Les Herbes folles – Maredsous

Les Herbes Folles is de gîte die biedt wat je nodig hebt als je leuke momenten wil delen met vrienden of familie. Deze ruime, in steen gebouwde gîte zal zonder twijfel plaats bieden aan al je gasten, hoeveel het er ook zijn! Ter plekke heb je de keuze uit verschillende activiteiten! Of je nu een wandeling wil maken, de bieren van de abdij van Maredsous wil proeven of de draisines wil proberen, een soort railbikes, … keuze te over!

Meer weten

Bij basilicum in Oizy - Ardennen

Belgische Ardennen

Gite

Kamers

14 Personen

192.00 m2

€ / week

min nachten

Huis te huur in Chanly

Belgische Ardennen

Huis/Villa

Kamers

14 Personen

250.00 m2

€ / week

min nachten