Van welke reizen dromen Belgen?

Een onderzoek van de Nationale Loterij naar de dromen van de Belgen heeft enkele verrassende bevindingen opgeleverd, waaronder verre en zelfs heel, heel verre bestemmingen!

japan
Su San Lee

Uit de enquête van de Nationale Loterij blijkt dat de Belgen een uitgesproken voorliefde hebben voor reizen. Terwijl 26% droomt van een wereldreis, springen bestemmingen zoals Japan en Noorwegen er bovenuit.

Verrassend maar waar: sommige Belgen overwegen ruimtetoerisme! Deze droom, ooit sciencefiction, wordt dankzij de technologische vooruitgang steeds tastbaarder.

Ecologie en reizen: een nieuw bewustzijn?

Een interessante trend is de wens van Belgen om milieuvriendelijk te reizen. Hun interesse in milieuvriendelijke huizen wordt ook weerspiegeld in hun vakantiekeuze, waarbij ze de voorkeur geven aan duurzame opties.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆