Voor u getest: Parc Astérix !

Florence Brigode,
15-11-2022
Wil je een resem spannende en wonderbaarlijke avonturen beleven? Dan moet je zeker eens naar Parc Astérix gaan, in de omgeving van Parijs.
SYLVAIN_CAMBON

Want daar ga je je zeker niet vervelen: tussen de Pegasus Express, de Discobelix en de Thunder 2 Zeus, het is allemaal te gek! De achtbaan of een wervelende draaimolen, de grote sensaties zijn hier steeds verzekerd!

Voor iedereen!

En als je met kleintjes komt, moet je je geen zorgen maken. Ook zij duiken mee in de pot met de toverdrank. Want hier komt het avontuur op drie manieren: er zijn spannende attracties voor de dappere Galliërs, coole attracties voor de hele stam en attracties speciaal ontworpen voor onverschrokken kleine Galliërs.

Bij Parc Asterix is er echt voor elk wat wils en maakt het hele gezin plezier. Je kunt natuurlijk gewoon meedoen met de Onverschrokken Galliërs om een waanzinnige dag te beleven. Maar je kunt ook besluiten om neer te strijken in een van de themahotels van het park. Betoverende omgevingen, zalige momenten en een echte verandering van omgeving: je wordt getransporteerd naar het jaar 50 voor Christus en het is magisch! Kies het avontuur dat bij je past en duik mee in de wereld van de strip van René Goscinny en Albert Uderzo. Je zal een ongelooflijke tijd beleven! Asterix wacht al ongeduldig op je: vanaf de top van zijn menhir kijkt hij uit naar je komst.