Zin in een fietstocht in het land van de meren? Test de lussen rond de meren!

Julie Docsterd,
21-04-2023
Er zijn net zoveel routes als sferen om van te genieten met de 5 lussen van 46 tot 163 km om uit te kiezen. Een verkwikkende manier om sport, ontdekking en ontspanning te combineren! Laat je verrassen op de fiets langs landelijke, bos- en middeleeuwse routes.

EEN INDRUKWEKKEND ERFGOED IN COMBINATIE MET LEUKE ACTIVITEITEN

H.Lenaerts

Tussen rivieren, meren, bossen en velden fietst u in uw eigen tempo om het Land van de Meren te ontdekken. Geniet van de landschappen met de steile valleien van de vestingstad Thuin met zijn UNESCO-belfort, zijn hangende tuinen, zijn Vicinal Tramway museum of de Biercée brouwerij. Een andere sfeer heerst aan de Lacs de l’Eau d’Heure met zijn water-, recreatieve, sportieve en ontspannende activiteiten.

ONGEREPTE NATUUR VOL BELEVENISSEN

In Chimay kan je wandelen terwijl je geniet van de weelderige boslandschappen met een overvloed aan leven. Mis de beroemde trappistenbieren en kazen niet, maar ook het landelijke Château de Chimay, een miniatuurreplica van Fontainebleau. Beleef een geweldige ervaring in het atelier van Isa, een gepassioneerd keramist, of bij onze verenmaker Emmanuelle Béduneau, enz.

H. Lenaerts

En als u daar zin in heeft, verblijf dan in een accommodatie met het label “Bienvenue Vélo” met diensten en uitrusting die zijn aangepast aan uw behoeften.

De Lussen rond de Meren