Exclusief aanbod: geniet van een herfstverblijf in een prestigieus etablissement in de Oostkantons

Julie Docsterd,
14-10-2022
De Oostkantons zijn een echt pareltje, zeker wanneer in de winter de sneeuw valt op deze streek met zijn vele hoogvlaktes. Zin in een winters uitstapje? Dan stellen we je een exclusief aanbod voor in het Bütgenbacher Hof****.

Wanneer een wit tapijt over de regio en zijn vele plateaus valt, worden de landschappen getransformeerd en is de sfeer heel anders. Met of zonder sneeuw, is de regio Bütgenbach ideaal om te revitaliseren met wandelen, langlaufen en mountainbiken om dit ongerepte deel van de Hoge Venen te verkennen. Hier vergeet u de beslommeringen van het dagelijks leven en geniet u van een buitengewone midweekuitstap, in de directe omgeving van het meer van Bütgenbach.

Wellicht voelt u zich hier na een paar momenten al helemaal thuis. Alles draait in dit prachtige 4 sterren-verblijf rond welzijn. De 39 kamers zijn smaakvol ingericht en de wellnessruimte maakt dit voldane gevoel compleet. Een overdekt zwembad, een saunaruimte met Finse sauna, een stoombad, een infraroodcabine en jacuzzi’s worden altijd goed gewaardeerd na een dag in het bos.

Maar het sterke punt van dit hotel zit in de keuken. Fijnproevers zullen vooral verrast zijn door de kwaliteit van het restaurant waar de moderne gastvrijheid van de familie Maraite, de Belgische charme en culinaire genoegens samenkomen om een harmonieus geheel te vormen.

Prijs per persoon in een tweepersoonskamer

260 euro per persoon voor 2 overnachtingen  (geldig voor min. 2 personen)

Uw voordeel

520 euro voor 2 personen ipv. 756 euro. Uw voordel: 236 euros

Dit pakket omvat voor 2 personen

  • 2 overnachtingen op weekdagen in een van de “Heimatgefühl” kamers
  • – Het uitgebreide ontbijtbuffet
  • – Een viergangenmenu tijdens een van de avonden
  • – Een zevengangen gastronomisch menu tijdens de andere avond
  • – Toegang tot de wellnessruimte
  • – Een wellnesstas met handdoeken en badjas
  • – Een rugzak gevuld met picknick voor een revitaliserende winterwandeling

Ik koop mijn voucher

Aanbieding geldig tot 30/03/23 afhankelijk van beschikbaarheid hotel

Voorwaarden: aanbod geldig tot 30 maart 2023 onder voorbehoud van beschikbaarheid van het hotel voor 2 personen in een tweepersoonskamer “Heimatgefühl” buiten het hoogseizoen en exclusief overnachtingen van vrijdag tot en met zondag. Toeristenbelasting te betalen in het hotel: € 1,60 per persoon/dag