Het Dubuisson Beerstorium, een interactieve ervaring in het hart van de geschiedenis van de oudste brouwerij van Wallonië!

Julie Docsterd,
01-06-2023
Le Dubuisson Beerstorium is een interactieve ervaring in het hart van de geschiedenis van Brasserie Dubuisson, maar ook in het universum en de geheimen van het maken van zijn bieren. Het bezoek leidt je naar het kasteel van Ghyssegnies, waar het allemaal begon voor de brouwerij in 1769!
Brasserie Dubuisson

Brasserie Dubuisson heeft een familiegeschiedenis van 250 jaar. Een avontuur dat werd geleid door 9 generaties van dezelfde familie, die veel sporen hebben achtergelaten die vandaag de dag nog steeds waarneembaar zijn in het universum en het karakter van de bieren van Dubuisson. Dit alles ontdek je in het Dubuisson Beerstorium. Een parcours waarin virtual reality, 3D-animaties en escape games de sporen van het verleden oproepen.

Brasserie Dubuisson

Naast het “klassieke” bezoek aan de plaats, kan je het Dubuisson Beerstorium ook anders ervaren. De Trollen van de Brouwerij nodigen je uit om de puzzels op te lossen met vragen in de verschillende thematische kamers van het kasteel. Een parcours dat een beroep zal doen op je waarnemings- en reflectievermogen. Naast het bezoek biedt de Brasserie Dubuisson je een proeverij van drie van zijn bieren (op een keuze uit vier verschillende bieren) om je bezoek in de beste omstandigheden af te sluiten.

JE VEUX EN SAVOIR PLUS

Brasserie Dubuisson