TUI: het einde van de vluchten vanuit Charleroi in de winter?

TUI fly heeft aangekondigd dat het zijn lijnvluchten van Brussels South Charleroi Airport naar Brussels Airport wil overhevelen voor het volgende winterseizoen. Deze beslissing heeft betrekking op vier bestemmingen in Noord-Afrika, namelijk Algiers (Algerije), Tunis (Tunesië), Oujda en Nador (Marokko).

Diego Vieira

Volgens woordvoerder Sarah Saucin gebeurt deze transfer omwille van de efficiëntie en is alleen van toepassing op het winterseizoen 2023-2024 dat begint op Allerheiligen. Ze voegde eraan toe dat deze beslissing het mogelijk zal maken om alle TUI fly-vluchten in Brussel te hergroeperen.

Geen repercussies voor de luchthaven van Charleroi

Philippe Verdonck, CEO van de luchthaven van Charleroi, benadrukte van zijn kant dat deze wijziging van vertreklocatie “geen gevolgen zou hebben” voor de site in Charleroi.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆