Terug

Wallonië: we stellen je voor om deze zomer te kiezen voor lokaal toerisme!

22/06/2022

Het is niet nodig om naar de andere kant van de wereld te reizen om te ontspannen en onvergetelijke herinneringen te maken! Deze zomer raden we je aan om te kiezen voor een uitstap van enkele dagen in Wallonië!

Arnaud SIQUET

Of je nu op zoek bent naar frisse lucht, een uitstap met veel erfgoed en cultuur of ludieke activiteiten en veel fun, Wallonië is deze zomer de bestemming bij uitstek om je te ontspannen en om bij te leren!

Trek er meerdere dagen op uit!

Voor een complete break kies je voor een verblijf van een nacht of meer in de buurt van waar je activiteiten gepland hebt. VISITWallonia.be stelt een selectie aan verblijven voor die geschikt zijn voor gezinnen, maar ook voor koppels en solo avonturiers.

Je kan ook de brochure Uit in Wallonië en de Ardennen 2022 downloaden. Daarin vind je meer dan 200 aanbiedingen voor activiteiten en verblijven in het zuiden van het land. Die brochure bevat maar liefst 99 kortingsbonnen waarmee je geniet van een voorkeurstarief op je toevluchtsoord.

Camping Hohenbusch

Een verblijfplaats voor alle smaken en budgetten!

In Wallonië is het culturele, recreatieve en gastronomische aanbod uitgebreid. Dat geldt ook voor de kwalitatieve verblijfsopties die aan alle verwachtingen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een landelijke gîte of een gastenkamer, een camping of een vakantiedorp, een hotel of een kasteel, alles is mogelijk!

Het zuiden van het land telt inderdaad heel wat premium verblijfplaatsen, maar ook bijzondere plekken, zoals verblijven met ecolabel of Bed & Bikes. Wat je budget en voorkeur ook is, je vindt er een verblijf dat aan al je wensen voldoet.

Pascale Bourgois

Noteer dat al de verblijven die door VISITWallonia.be voorgesteld worden een goedkeuring van het Commissariaat-Generaal voor Toerisme hebben, een teken van comfort en veiligheid!

Gastenkamers, charmante gîtes en comfortabele hotels verwelkomen je voor een nacht… Of langer! Ontdek ze op visitwallonia.be/overnachten.

VISITWALLONIA.BE/LENTE