Winter Promo Ticket: het kerstcadeau van de NMBS

Julie Docsterd,
19-12-2022
Aan halve prijs reizen met een treinticket tijdens de eindejaarsfeesten? Dat kan dankzij het Winter Promo Ticket van de NMBS!
Ruben Christen

De NMBS heeft het Winter Promo Ticket gelanceerd, een reisformule met 50% korting op een heen- en terugticket (vergeleken met de prijs van een standaard ticket op dezelfde dag), te gebruiken tussen 10 december 2022 en 8 januari 2023. Het aanbod komt net op tijd voor de feestdagen en wil, in een moeilijk economisch klimaat, mensen die willen shoppen, familie en vrienden bezoeken of gewoon een dagje op reis willen gaan, aanmoedigen om met de trein door het land te reizen.

Op deze manier hoopt de NMBS nieuwe reizigers aan te trekken en het aandeel van de trein te vergroten. De spoorwegmaatschappij wil namelijk het aantal gebruikers tegen 2032 met 30% verhogen. Het rekent daarbij op een sterke groei van het aantal vakantiereizen. Kinderen tot 12 jaar reizen altijd gratis onder begeleiding van een volwassene!

Het Winter Promo Ticket is nu al te koop via de mobiele applicatie van de NMBS, op de website www.nmbs.be, aan automaten en aan stationsloketten.